torstai 29. toukokuuta 2014

Sisustustauluja ja juhlia.


Suomeen tuli palattua helteiden aikaan. Junassa hyvin ikävä juttu. Noin 8 tunnin ihana junamatka +33 asteisessa junavaunussa, ja juna siis oli tunnin myöhässä. Oli vähän tukalaa. Mutta nyt onnellisesti kylmässä kotikaupungissa. Ikävä on kyllä ollut vähän kavereita. Mutta pitää lähteä käväisemään sitten joskus maailmanympärys matka. Taiwan, Meksiko, Texas, Saksa, Vietnam, Cape Town ja Tsekki. 

Veljen ylioppilasjuhlat on tuossa viikonloppuna, joten kiirettä on pitänyt. Äiti tilasi sit seinille jotain maalauksia. Abstraktia ja vaaleeta oli pyyntö. Tein sit eilen ja tänään muutaman maalauksen. Rentoa pientä maalailua. Ei mitään vakavaa. 

Alin maalaus on melko iso. Ja sen tein äitille. Muut on tullut tehtyä hupina ja  kun maalia on jäänyt yli. Sitten tuli ekaa kertaa kokeiltua Englannista ostamaani glitter maalia. Hihi aika kiva. Pitää kokeilla käytellä sitä lisää. Tuli osteltua muutama purkki sitä ja pronssi maalia. Tosin olisi pitänyt ostaa niitä enemmän kun noi pikku 250ml purkit menee nopsaan. Ostin Englannista myös mustaa gessoa. Joka on kans aika ihana. Se on oikeesti musta. 


Aika pieni työ. Ite en tykkää. Mut rouva kriitikko tykkäsi. Valkoinen ei ole mun väri. Jatkan varmaan joskus. 





Nopsa luonnos. Aika iso kokoinen. Leveys on varmaan noin metrin. 




Pieni glitteri työ. 




Scotti solmu. Oon nyt innostunut tästä kuviosta. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti