torstai 10. huhtikuuta 2014

Eeppisiä maisemia, ja inspiraation herääminen pitkältä talviunelta.

Yleiskatsaus


En jaksa nyt kirjoitella/ muokkailla ja lisäillä kuvia tänne paljoa. Oon vielä skotlannissa. Tällä hetkellä hostellissa Isle of Harrisilla. Pienessä kaupungissa meren rannalla.

 Hostelli on luksus hostelli. Kylppäri kuin prinsessalla. Huone on tietty 8 ihmisen yhteis huone. Mun porukan lisäksi on kaksi Saksalaista tyttöä. Vaikuttavat mukavilta. Takapihalla on kanoja ja puumaja. Puumaja on aivan ihana. Otan siitä kuvan ennen lähtöä. Ja kanat on aina ihania. Tosin yksi niistä on kuulemma vähän agressiivinen. Yksi perhe pyörittää tätä hostellia. Aivan ihanan tuntuisia ihmisiä. Vanha pariskunta ja heidän tyttärensä. Ihmiset on todella ystävällisiä ja ihania täällä.




Maisemat on vetänyt kyllä sanattomiksi. Pitää nähdä ja kokea. Olen ottanut kyllä kuvia mutta ne ei ole mitään toddellisuuden rinnalla. Aivan uskomatonta. Ehdottomasti paras reissu ja ehdottomasti paras porukka. En ole naurannut näin paljoa ikinä.

Mutta joo. Kohta pitä mennä. Kanan tuoksu tulee alakerrasta. Ollaan tekemässä ruokaa koko joukolle. Kymmenen ihmisen internationaali tiimi! Best trip ever!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti