maanantai 28. huhtikuuta 2014

Maanantai


Kritiikki oli ja meni. Omat työt hävetti. En halua saada mitään palautetta niistä. Harmittaa vaan enempi. En laittele siitä yhdestä minuutin työstäkään mitään kuvaa tänne. 




Tuossa viime perjantaina koin taas toisen ilahduttavan yllätyksen. Yksi oppilaista kertoi, että meidän pitää siivota rojumme studioista tällä viikolla. Siivoaminen tarkoittaa siis työtilan tyhjennystä kokonaan. Seuraavalla viikolla ei ole siis minkaanlaista tilaa, jossa maalata. Kysyin opettajalta siitä ja vaihtarit ei ole poikkeus. Tämän viikon jälkeen on vielä kaksi ja puoli viikkoa jäljellä, ennen kuin palaan suomeen. Joten ilmeisesti rupean sitten valokuvaajaksi. Sitähän tässä onkin kyllä tullut harrastettua enemmän. 

Tänään oli tarkoitus käydä koululla maalaamassa epätoivon voimalla. Mutta päivä meni pitkäksi, kun vähän päivittelin tietokonetta. Olen niin mahtava koneiden kanssa, että lopulta kone ei meinannut käynnistyä. Jouduin lopulta asentamaan käyttiksen uudestaan ja poistamaan kaikki asennetut ohjelmat.. Taas kohtaan elämän ilman photaria. 

Sekoitin koneen myös tuossa viime viikolla. Kun kokeilin latailla media playeria, jolla katsella game of thronesia. Tuli latailtua vähän muutakin. Ja sitten kahdeksan tunnin avast korjailut koneelle. Tänään olin katsomassa uusimpia jaksoja kun windowsin uusi päivitys tuli. Joka oli pakko ladata. Ja kone sekosi. Yhteen sattumaa? 

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti