keskiviikko 14. elokuuta 2013

Akryylit kankaalle (2013)
Tätä maalausta tehdessä meinasi mennä hermot useempaan kertaan. Ei vain meinannut miellyttää omaan silmään. Ja oli hieman paineita saaha jotain valmiiksi tulevaan näyttelyyn.

 Taustalla oleva harmaa väri on tullut siitä, kun lisäsin gessoon mustaa ja ruskeaa, joten taustasta tuli kivan harmaa. Sitten maalailin akvarellimaisesti vedellä länträtyillä akryyli väreillä "kielot". Ja niiden päälle sit valkoisena näkyvän kielon ääri viivat. Ei näyttänyt siinä tilassa omaan silmään miellyttävältä. Joten pari päivää tuskailin ja kattelin maalausta lähempää ja kauempaa. Lopulta vikana iltana jolloin oli mahdollisuus maalata, keksin maalata siihen härkälinnun. Ja sitten se alkoi jotenkin toimia.

Näyttelyssä oli neljä maalausta ja tästä tykättiin eniten. Sain tämän myös kaupaksi. Mistä olin erittäin onnellinen. Kokoa maalauksella on noin 90cm x 138cm. Toista saman kokoista maalausta en saanut myötyä. Mutta sitä pitää vielä jatkaa. Ongelmana on vaan säilytys. Kaikki nurkat on piirrustuksia ja maalauksia täynnä. Ja lisää tulee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti