sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Seminaareja ja viikonloppuja


Viikonloppu onkin mennyt aika nopsaan. Joitain illan istujaisia oli perjantaina ja lauantaina. Huomenna ei ole koulua, mutta pitää silti käydä täyttelemässä koululla muutama vaihtoonlähtö lomake. Miten hankalaa elämä voi olla ilman mickrosoft office wordia... En voi enää latailla sitä ilmais versiota. Tai en osaa. Ja lomakkeiden täyttämiseksi tarvitsisi jonkin muun kirjoitus ohjelman kuin word padin helvetistä. Word pad <3 - kun haluat tehdä elämästäsi hankalaa. Tein kakkos vuonna englannin kotitehtäviä sillä. Esseitä. Opettaja ei saanut niitä tiedostoja auki. Enkä minäkään. Tuli vaan sitä jännää ufo kieltä. Ja piti sit tehä se sama essee uudestaan. Ah.. 

Torstaina olisin halunnut käydä maalailemassa koululla uusissa tiloissa. Sain pohjankin pohjustettua ja valmiiksi. Mutta koulun ovet oli lukossa. Kyllä tympäisi. Ovien olisi kuulunut olla viiteen asti auki, mutta ei ollut enää auki kun puol viideltä menin ovia nykimään. Suututti niin että siivosin sit raivolla kotona.

Työ tilani.
Pieni perfektionisti sisälläni. Ärsytti kun nuo pidemmät siveltimet ei mahtunut nätisti riviin.
 Jätän ne varmaan pois kokonaan.

Perjantaina oli Taidetunne - tunne taide  seminaari. Se oli lukuvuoden aloitus seminaari. Yleensä ne seminaarit on ihan huonoja. Mutta tämä kerta oli poikkeus. Olivat saaneet tosi hyviä luennoitsijoita joiden luentoja jaksoi jopa kuunnella ja keskittyä. Ekana oli muiden historia- projektista kertova luento (historia eläinten näkökulmasta). Sitten galleria huudon puheenjohtaja kertoi galleriasta ja sen toiminnasta. Ruokailun jälkeen olisi ollut luento "Tarvitaanko taidetta sairaaloissa" Skippasin sen luennon. Mutta kuulemma oli mielenkiintoisempi kuin mitä olisi voinut odottaa. Ja viimeisenä loppu huipennus. Eli Otso Kantokorpi. Olen varmaan tosi omituinen taide opiskelija, mutta tykkäsin hänen luennostaan todella paljon. Oli paras luento missä oon ollut. Yllätin itseni ja tein jopa muistiinpanoja! Mitä minä en yleensä tee. Oli niin suoraa ja karua puhetta. Ja sai ihan hyviä vinkkejä tulevaisuuden varalle. 

Tiistaina alkaa sit valokuvaus kurssi jonne halusin. Valomaalausta opettajana Jan Pohribny. Heti kun pääsin maalaukseen niin pyrkimässä takaisin valokuvaus kursseille.. Mutta kun on varmasti hyvä kurssi. Vaikka aika lyhyt. Fanitan hänen kuviaan. Ja on varmaan jännä jutella hänen kanssaan. Vaikka olenkin aika noobi valokuvauksessa. Tuskin osaan valokuvauksen perusteita. Vaikka olin valokuvaus puolella vuoden. Valokuvaus opetus on todella huono tasoista täällä. Lukuun ottamatta näitä harvinaisia vierailevien opettajien kursseja. 





 Tuli taas innostuttua sivujen ulkoasun muokkailussa. Toi taustan kuvio on itse asiassa hämähäkin perse. Siitä tuli aika kiva kun vähän muokkaili. Tykkään hämähäkeistä. Ne on kauniita. Tosin jos sellainen kävelee kättäni pitkin tai jalkaani niin primitiiviset vaistoni ottavat vallan ja jysäytän sen kerralla kuoliaaksi. Mutta jos löydän hämiksen seinältä niin sit purkkiin, kuvattavaksi ja ulos. Yllä lähikuvaa taustan printistä.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti